ER DU NY PÅ HILTI.DK?Se dine priser og shop 24/7Opret en konto nu

Batteribore-/skruemaskiner

Vis mig batteridrevne 12 V og 22 V bore-/skruemaskiner udviklet til boring i metal, træ og murværk

Vis mig batteridrevne 12 V og 22 V bore-/skruemaskiner udviklet til boring i metal, træ og murværk
SF 4-22 Batteridrevet bore-/skruemaskine SF 4-22 kompakt batteridrevet bore-/skruemaskine med Aktiv momentstyring til boring og skruning i hverdagen, især på svært tilgængelige steder (Nuron-batteriplatform)
SFE 2-A12 bore-/skruemaskine med flere hoveder SFE 2-A12 subkompakt 12V batteri-bore-/skruemaskine med fire udskiftelige borepatroner (forskudt, højre vinkel, 13 mm og bitholder) til monteringsarbejde i snævre rum og rundt om hjørner
SFD 2-A12 batteri-skruemaskine SFD 2-A12 sekskantet minibor/skruetrækker med 12 V motor uden kontakthul 1/4", når du har brug for let adgang, lav vægt og effektiv iskruning, mens dine materialer beskyttes
SF 8M-A22 batteri-bore-/skruemaskine SF 8M-A22 ultimativ batteribore-/skruemaskine på 22 V med 4-trins gear og fast borepatron, der minimerer risikoen for, at boret smutter ud, og høj ydelse til boreopgaver i metal
SF 10W A22-ATC batteri-bore-/skruemaskine SF 10W-A22 ultimativ 22 V batteribore-/skruemaskine med aktiv momentkontrol (ATC) og 4-trins gear, der sikrer et højt moment ved krævende opgaver i træ og andre materialer
Tilbage til produkter ()
Sammenlign
Produkter ()
Håndværker, der anvender tredje generations Nuron batterislagboremaskine SF 6H-22 med et B22-85-batteri med et fladbor i træ

Batteridrevne Bore- og skrue-maskiner

Høj ydeevne hele dagen til en bred vifte af arbejdsopgaver

Uanset om du skal skrue små skruer op i loftet eller bruge et hammerbor for at bore hul i en mur, leverer vores batteridrevne boremaskiner den perfekte balance mellem ydeevne og vægt.

Med Nuron-værktøj kan du desuden arbejde hurtigere, i længere tid og med større komfort. Samtidig kan du nyde fordele af avanceret batteriteknologi og datadrevne services, som forenkler administrationen af din værktøjspark.

Batteridrevne bore- og slagboremaskiner til hårdt arbejde

Værktøj til enhver opgave

Har du behov for en kompakt skruemaskine til områder med begrænset plads, en boremaskine med højt moment eller en slagboremaskine til forstærket beton? Uanset opgaven har vi en løsning.

En sikker og slidstærk løsning

Dine folk og dit værktøj bliver mere produktive, når du vælger boremaskiner og slagboremaskiner, som er sikrere, nemmere at bruge og mere slidstærke.

Fuld kompatibel platform

Når du benytter 22V Nuron platformen vil du opleve fuld kompatiblitet med dine andre værktøjer og nyde godt af fordelene ved datadrevne services. 

Håndværker, der borer i metal med en SF 4H-22

Maksimal fleksibilitet

Én samlet platform til dine opgaver

Når du har behov for at bore og skrue komfortabelt på steder med begrænset plads opfylder vores kompakte boremaskiner alle dine behov. Vores batteridrevne slagboremaskiner har ydeevne og batteritid nok til at bore og skrue hele dagen lang.

Hvis du skal lave større huller i træ og metal og skrue befæstning fast, har vores boremaskiner batterier med høj ydeevne og aktiv momentstyring (ATC), så de leverer lige så høj kraft som ledningsdrevet værktøj. Har du brug for et kraftfuldt værktøj, med et lettere og mere effektivt batteri? Så prøv vores Nuron-værktøj.

Håndværker, som bruger tredje generations Nuron-slagboremaskine SF 6H-22 med et B22-110-batteri og et HSS-bor til at bore i metal

Avancerede sikkerheds-funktioner

Fordele som hjælper dig med at nå mere på byggepladsen

  • Aktiv momentstyring (ATC) giver færre arbejdsskader ved at begrænse ukontrolleret spin 
  • Ergonomiske egenskaber såsom lav vægt giver mere præcis kontrol og gør arbejdet mindre anstrengende 
  • LED giver bedre lys og færre skygger, og skridsikre sideindlæg forhindrer, at værktøjet glider 
  • Nøgleløse metalborepatroner øger fleksibiliteten, og højtydende kulfri motorer og metalgear sikrer en jævnere drift og en længere levetid
Håndværker borer i en murstensvæg med en SF 4H-22

En arbejdshest til hverdagsbrug

SF 4-22: en mindre og lettere boremaskine med Nuron-ydeevne

SF 4-22’erens 22V batteri leverer op til dobbelt så meget kraft og op til 60 % længere batteritid sammenlignet med lignende batterier. Og så har SF 4H-22 desuden slagfunktion, så du kan bore mere effektivt i murværk.

Nuron-batterierne har indbygget diagnostik, som hurtigt identificerer batterier, der ikke yder optimalt, og giver adgang til optimeringsinformation i skyen for at forenkle din værktøjsadministration.

Worker drilling into drywall with SF 4H-22

Et bor til enhver opgave

Din boremaskine er ikke bedre end det bor, der sidder i borepatronen

Kvalitetsbor forenkler hverdagen. Derfor produceres vores bor med høj præcision for at mindske afskalning og optimere spiralborene, så de producerer flere huller pr. opladning.

Til specialopgaver har vi stepbor, sneglebor og fladbor, som er designet til højere produktivitet, og hulsave med tungstenkarbidtænder, der holder meget længere end traditionelle bi-metalsave. Vil du bore mere effektivt? Så vælg en af nedenstående løsninger:

Reducer dine omkostninger

Vores Fleet Management-service dækker dine værktøjsomkostninger til en fast månedspris. Få det udstyr, du har brug for, uden at skulle foretage en stor investering.

Læs mere om Fleet Management

Har du behov for en løsning på ledning?

Disse bore- og slagboremaskiner er udviklet til hverdagsboring i metal, træ og murværk og er en driftssikker løsning til mange anvendelsesformål.

Køb bore- og slagboremaskiner med ledning
Log ind for at fortsætte.
Tilmeld dig nu