Spring til hovedindhold

Se Hiltis værktøjsservice her

Batteribore-/skruemaskiner

Vis mig batteridrevne 12 V og 22 V bore-/skruemaskiner udviklet til boring i metal, træ og murværk

Vis mig batteridrevne 12 V og 22 V bore-/skruemaskiner udviklet til boring i metal, træ og murværk
SF 4-A22 batteri-bore-/skruemaskine Kompakt 22 V batteri-bor/skruetrækker med motor uden kontaktkul, når du har brug for højere ydelse under lette opgaver eller på svært tilgængelige steder
SF 6-A22 batteri-bore-/skruemaskine 22 V batteribore-/skruemaskine i effektklasse med aktiv momentstyring (ATC) og elektronisk kobling til universalbrug i træ, metal og andre materialer
SFD 2-A12 batteri-skruemaskine Sekskantet minibor/skruetrækker med 12 V motor uden kontakthul 1/4", når du har brug for let adgang, lav vægt og effektiv iskruning, mens dine materialer beskyttes
SF 8M-A22 batteri-bore-/skruemaskine Ultimativ batteribore-/skruemaskine på 22 V med 4-trins gear og fast borepatron, der minimerer risikoen for, at boret smutter ud, og høj ydelse til boreopgaver i metal
Tilbage til produkter ()
Sammenlign
Produkter ()
Hilti portfolio of drill drivers and hammer drills

BATTERIDREVNE BORE-/SKRUEMASKINER MED OG UDEN SLAG

Perfekt balance mellem kraft, vægt og størrelse sikrer, at du ikke behøver at gå på kompromis

Vores batteridrevne bore-/skruemaskiner med og uden slag har kulfri motor, ergonomisk design og et bredt udvalg af forbrugsvarer til hulskæring og skruefastgørelse og er designet til at opfylde dine behov. 

Vores værktøj giver dig kompromisløs og fuld fleksibilitet til at løse alle opgaver fra montage på steder med begrænset plads til de mest krævende udfordringer.

VÆLG DET RIGTIGE VÆRKTØJ TIL OPGAVEN

Ultrakompakt-klassen

Ultrakompakt-klassen

Skruemaskinerne SF 2-A12, SF 2H-A12, SFD 2-A12 og SFE 2-A12 er det kompakte og lette valg, når man skal arbejde med værktøjet over hovedet eller på steder med begrænset plads.

Kompakt-klassen

Kompakt-klassen

SF 4-A22 er en alsidig bore-/skruemaskine, som er designet til at løse stort set alle bore- og skrueopgaver i hverdagen.

Power-klassen

Power-klassen

Vores nye værktøjer SF 6-A22 og SF 6H-A22 har masser af moment og høj fleksibilitet og er konstrueret til at hjælpe dig igennem lange dage med krævende opgaver.

Ultimate-klassen

Ultimate-klassen

SF 8M-A22 og SF 10W-A22 leverer batteridrevet ydeevne til specialopgaver i metal og træ.

Vores sortiment af bore-/skruemaskiner med og uden slag til alle dine behov

SF 2-A12 bore-/skruemaskine

SF 2-A12

Ultrakompakt batteridrevet 12 V bore-/skruemaskine til lettere opgaver, hvor vægt og størrelse er afgørende.

Køb nu
SF 2H-A bore-/skruemaskine med slag

SF 2H-A12

Ultrakompakt batteridrevet 12 V bore-/skruemaskine med slag til lettere opgaver, hvor vægt og størrelse er afgørende.

Køb nu
SFE 2-A12 drill driver

SFE 2-A12

Ultra kompakt batteridrevet 12V bore-/ skruemaskine med fire udskiftelige indsatser (forskudt, højre vinkel, 13 mm uden nøgle og hex bitholder) til arbejde på trange områder og hjørner.

Køb nu
SFD 2-A12 skruemaskine

SFD 2-A12

Ultrakompakt batteridrevet 12 V skruemaskine til lettere opgaver, hvor vægt og størrelse er afgørende.

Køb nu
SF 4-A22 drill driver

SF 4-A22

Kompakt 22 V batteri-bore-/skruemaskine med kulfri motor, til når du har brug for højere ydelse under lette opgaver eller på svært tilgængelige steder.

Køb nu
SF 6-A22 bore-/skruemaskine

SF 6-A22

Batteridrevet 22 V bore-/skruemaskine i Power-klassen med Active Torque Control og elektronisk kobling til krævende opgaver.

Køb nu
SF 6H-A22 bore-/skruemaskine med slag

SF 6H-A22

Batteridrevet 22 V bore-/skruemaskine med slag i Power-klassen med Active Torque Control og elektronisk kobling til krævende opgaver.

Køb nu
SF 8M-A22 bore-/skruemaskine med slag

SF 8M-A22

Batteridrevet 22 V bore-/skruemaskine i Ultimate-klassen til de mest krævende opgaver og effektiv boring i metal.

Køb nu
SF 10W-A22 bore-/skruemaskine

SF 10W-A22 ATC

Batteridrevet 22 V bore-/skruemaskine i Ultimate-klassen til de mest krævende opgaver i træ og andre materialer.

Køb nu

Værktøjsteknologi

Højere sikkerhed og ydeevne

Vores batteridrevne bore-/skruemaskiner med og uden slag er kendt for at kunne klare barske forhold på byggepladsen. De giver dig lang driftstid og høj ydeevne til en lang række opgaver og materialer. Mindre kendt er det måske, at teknologien i vores bore-/skruemaskiner med og uden slag er udformet med det formål at beskytte brugeren og forbedre komforten, så du kan arbejde hele dagen. 

Active Torque Control

Active Torque Control

SF 6-A22, SF 6H-A22 og SF 10W-A22 har alle vores eksklusive Active Torque Control, som giver ekstra beskyttelse mod, at værktøjet roterer videre, hvis boret sætter sig fast.

børstefri motor

Børstefri motorer

De kulfri motorer i alle vores 12V-værktøjer og SF 6(H)-A22 hjælper med at øge ydeevnen og holdbarheden, samtidig med at den kortere længde på værktøjet giver en mere kompakt værktøjskrop.

Bygget til at holde

Bygget til at holde

Arbejdsforholdene kan være krævende, og derfor har vores værktøjer et glasfiberforstærket hus, der gør dem mere slagfaste end huse af ABS-plast.

Selvspændende borepatron

Selvspændende borepatron

Et bor, der glider på en metalflade, giver risiko for personskade, og for at mindske denne risiko bruger SF 8M-A22 en specialborepatron med "selvspændende" funktion.

Elektrisk momentindstilling

Elektrisk momentindstilling

En elektrisk momentindstilling hjælper med ikke at overspænde skruerne. Desuden slides værktøjet mindre, så dine Hilti bore-/skruemaskiner med og uden slag holder længere.

Hilti Værktøjsservice

Hilti Værktøjsservice

Når dit værktøj ikke fungerer, kan du ikke arbejde, og det giver produktivitetsproblemer på byggepladsen. Vores 3-dages reparationsservice forkorter nedetiden, så du kan fortsætte arbejdet.

ACTIVE TORQUE CONTROL (ATC) STOPPER TILBAGESLAG I OPLØBET

Lavere risiko med Active Torque Control

Der er risiko for personskader når man arbejder med nogle typer af elværktøj – især boreværktøj 

Vores bore-/skruemaskiner kan bruges til mere og mere, og det øger risikoen for, at borene sætter sig fast i de forskellige materialer. Det er især tilfældet ved høje rotationstal eller højt moment. Når det sker, kan der opstå "tilbageslag", der får værktøjet til at fortsætte med at rotere, fordi boret sidder fast i materialet.

Det kan give personskader. For eksempel kan et hurtigt roterende værktøj ramme brugerens krop og dermed give knoglebrud, eller værktøjets moment kan få brugeren til at miste balancen, hvilket især er farligt ved arbejde i højder.

Lavere risiko med Active Torque Control

For at forhindre dette har vi udviklet Active Torque Control (ATC), som bruger avanceret sensorteknologi og en hurtig motorbremse til at forhindre, at værktøjet roterer videre, så brugeren og personer i nærheden beskyttes mod eventuelle skader.

Seks gode grunde til at vælge en bore-/skruemaskine fra Hilti

en rette størrelse til alle opgaver

1. Den rette størrelse til alle opgaver

Det er afgørende at have kompakt værktøj, der er egnet til opgaven, når man arbejder over hovedhøjde eller på vanskeligt tilgængelige steder. I vores sortiment af bore-/skruemaskiner er vi ikke gået på kompromis med ydeevnen - heller ikke på de kompakte værktøjer.

Ydeevne og arbejdskomfort

2. Ydeevne og arbejdskomfort

Det er afgørende at have kompakt værktøj, der er egnet til opgaven, når man arbejder over hovedhøjde eller på vanskeligt tilgængelige steder. I vores sortiment af bore-/skruemaskiner er vi ikke gået på kompromis med ydeevnen - heller ikke på de kompakte værktøjer.

Den rigtige ydeevne til hver enkelt opgave

3. Den rigtige ydeevne til hver enkelt opgave

Det kræver forskellig ydeevne at skrue i gipsplade eller sætte bolte i træ og at bore huller i træværk og stålbjælker. Vores sortiment af bore-/skruemaskiner omfatter alt fra den kompakte SF 2-A12 til den kraftige SF 10W-A22, så her kan du få præcis den ønskede ydeevne til opgaven.

Kombination af sikkerhedsfunktioner

4. Kombination af sikkerhedsfunktioner

Alle virksomheder bør beskytte deres vigtigste aktiv - medarbejderne. Mange af vores bore-/skruemaskiner er udstyret med ATC-systemet (Active Torque Control) der reducerer risikoen for arbejdsskader.

Ergonomi, der matcher opgaven

5. Ergonomi, der matcher opgaven

De enkelte værktøjer er designet med en imponerende balance mellem ydeevne, vægt, arbejdskomfort og effektivitet, så du altid kan vælge en bore-/skruemaskine, der passer perfekt til formålet.

6. Det rette valg for din virksomhed

6. Det rette valg for din virksomhed

Det er vigtigt, at du har de rette værktøjer til din virksomhed - både i dag og i morgen. Med vores sortiment af bore-/skruemaskiner kan du dække alle typer opgaver nemt og enkelt.

Med Make It Fit kan du sammensætte dit eget værktøjssæt

MAKE IT FIT-KONFIGURATOR

Uanset om du vil udstyre dit team til et kommende projekt eller blot har brug for et batteriværktøj, har vi gjort det lettere for dig at få lige præcis det, du har brug for, og undgå at betale for ting, du ikke skal bruge.

Med Make it Fit-konfiguratoren kan du vælge en hvilken som helst kombination af værktøj fra vores batteridrevne produktudvalg og få anbefalinger vedrørende batterier, opladere og forbrugsvarer.

Log ind for at fortsætte.
Tilmeld dig nu
Lagt i kurv
Lagt i kurv
Gå til indkøbskurv