ER DU NY PÅ HILTI.DK?Se dine priser og shop 24/7Opret en konto nu

Batteridrevne SDS-Plus-borehamre

Vis mig batteridrevne 22 V og 36 V SDS Plus (TE-C) borehamre udviklet til betonboring og let mejsling

Vis mig batteridrevne 22 V og 36 V SDS Plus (TE-C) borehamre udviklet til betonboring og let mejsling
TE 2-22 batteridrevet borehammer TE 2-22 kompakt og let SDS Plus batteridrevet borehammer med pistolgreb giver den bedste manøvredygtighed ved boring over hovedhøjde (Nuron-batteriplatform)
TE 4-22 batteridrevet borehammer TE 4-22 kompakt SDS Plus batteridrevet borehammer med vores bedste forhold mellem ydelse og vægt til boring over hovedhøjde (Nuron-batteriplatform)
TE 6-22 batteridrevet borehammer TE 6-22 alsidig SDS Plus batteridrevet borehammer med bredt boreområde, mejslefunktion og borepatron med hurtigskift (Nuron-batteriplatform)
TE 30-22 batteridrevet borehammer TE 30-22 effektfuld batteridrevet SDS Plus (TE-C) borehammer med Aktiv vibrationsreduktion og Aktiv momentstyring til robust boring og mejsling i beton (Nuron-batteriplatform)
Tilbage til produkter ()
Sammenlign
Produkter ()
Håndværker bruger TE 30-22 til forskallingsarbejde

Se vores SDS Plus-borehamre

Boring og mejsling hele dagen med batteridrevet fleksibilitet

Oplev mindre nedetid, øget hastighed og batteritid samt mindsket træthed hos dine folk, når de borer og mejsler i beton eller murværk med vores borehamre i SDS Plus-serien.

Med værktøj, der drives af Nuron-batteriplatformen, får du mere ydeevne og batteritid end nogensinde før. 

Få endnu mere ud af vores SDS Plus-borehammere

Større fleksibilitet

Uanset om du borer i beton med armeringsjern eller mejsler på svært tilgængelige steder, har vi den batteriborehammer og det kvalitetsudstyr, der skal til for at løse opgaven.

Højere produktivitet

Arbejd med større sikkerhed og mindre slid takket være lettere værktøj, forbedret håndtering samt sikkerhedsfunktioner som aktiv vibrationsreduktion (AVR) og aktiv momentstyring (ATC).

Mere praktisk

Optimer din værktøjspark med én batteriplatform, som kan bruges til alt dit værktøj. 22V Nuron-systemet leverer sågar mere kraft, end du får via traditionelle lednings- og benzindrevne platforme. 

a rotary hammer drills through concrete

LAV VÆGT, HØJ YDEEVNE

NURON TE4-22

Den nye Nuron TE 4-22 har en højere ydeevne, lavere vægt og bedre sikkerhed. Det gør den ideel til opgaver, der kræver både fleksibilitet og styrke. TE 4-22 tilbyder effektiv boring af ankerhuller op til 12 mm.

en borehammer borer gennem beton

Avanceret borehammer

Fortsæt en banebrydende rejse med TE 30-22

Vi banede vejen for den moderne brug af borehammeren for et halvt århundrede siden, og nu fortsætter eventyret med den banebrydende TE 30-22.

Et alsidigt værktøj, som leverer mere kraft og brugerkomfort end nogensinde før og drives af Nuron-batteriplatformen. Med Nuron 22V-batterierne får du samme ydeevne som med ledningsdrevet værktøj kombineret med fremragende batteritid og fleksibilitet. Resultatet? Du kan bore, mejsle, mm. uden problemer – time efter time.

Håndværker arbejder over hovedhøjde med en TE 4-22 for at fastgøre rør med et installationssystem og har en SL 2-22 lampe i baggrunden

Den rigtige ydeevne til opgaven

Til alt fra boreopgaver over hovedhøjde til mejsling

Vores fleksible batteriborehamre leverer den ydeevne, du skal bruge – når som helst og hvor som helst.

Udfør gentagne bore- og mejslingsopgaver over hovedhøjde med en kompakt og ergonomisk borehammer. Står du med boreopgaver i fodplader, mejsling og let stålarbejde har vi en et værktøj til tungere opgaver.

Opsummeret: Vi har den rigtige borehammer til din arbejdsopgave - alt sammen på én 22V platform.

Håndværker borer i beton med en sikker og højtydende TE 6-22 borehammer og en TE DRS-4/6

Mindre slitage, højere sikkerhed

Høj ydeevne, nem at bruge og færre reparationer

For at beskytte dine folk yderligere mod arbejdsskader og mindske forsinkelser på byggepladsen er vores slidstærke SDS Plus-borehammere udstyret med aktiv vibrationsreduktion (AVR) og aktiv momentstyring (ATC). AVR kan reducere værktøjets vibrationer med op til to tredjedele, mens aktiv momentstyring (ACT) er med til at forhindre værktøj i at rotere ukontrolleret, hvis man støder på modstand.

Derudover kan vores integrerede støvopsamlingssystem fjerne stort set alt støv og dermed forbedre arbejdsmiljøet på din byggeplads og gøre den endnu mere sikker.   

 

Tile removal with versatile SDS plus rotary hammer TE 6-22

Tilbehør skabt til dit værktøj

Arbejd hurtigere og i længere tid med skræddersyede bor og mejsler

Din SDS-borehammer præsterer endnu bedre i kombination med tilbehør, der er specialfremstillet til værktøjet. Med vores TE-CX hammerbor med borehoved i hårdbid og avanceret geometri kan du bore endnu hurtigere gennem beton, mursten, murværk og armeringsjern.

Hvis du borer til ankerfastgørelse eller armeringsforbindelser, kan du spare tid og øge sikkerheden med vores sugebor, som fjerner støv, mens du borer. Og når du skal mejsle, har vi et stort sortiment hvor fællesnævneren er effektivitet og lang levetid.

SÆNK DINE VÆRKTØJSOMKOSTNINGER

Vores Fleet Management-service dækker alle dine værktøjsomkostninger til en fast månedspris. Undgå opstartsinvesteringer, og hav kun det værktøj du har brug for.

Læs mere om Fleet Management

OVERHOLDELSE AF GÆLDENDE REGLER

En stort set støvfri byggeplads er sikrere for dine folk og bedre for dit værktøj. Kombiner et støvopsamlingssystem med en batteridrevet VC 10-22 støvsuger for at skabe et bedre arbejdsmiljø og forlænge værktøjets levetid. 

Køb støvsugere og andre støvopsamlingssystemer
Log ind for at fortsætte.
Tilmeld dig nu