ER DU NY PÅ HILTI.DK?Se dine priser og shop 24/7Opret en konto nu

Batterier, opladere og strømstationer

Udforsk, hvordan vores højteknologiske batterier, opladere og bærbare strømstationer er designet til at booste performance og forlænge driftstiden

Udforsk, hvordan vores højteknologiske batterier, opladere og bærbare strømstationer er designet til at booste performance og forlænge driftstiden
B 22-85 Nuron-batteri B 22-85 alsidigt 22 V Li-ion batteri med optimal balance i vægt, effekt og driftstid til brug med Nuron elværktøj
B 22-170 Nuron batteri B 22-170 ultimativ 22 V Li-ion batteri udviklet til at øge ydeevne og driftstid for Nuron værktøj
B 22-255 Nuron batteri B 22-255 Li-ion batteri med høj ydeevne, der øger driftstiden for kraftige Nuron borehamre og skæreværktøjer
B 12-55 12 V batteri Kompakt 12 V 5.0 Ah Li-ion batteri med opgraderede 21700 celler til mere arbejde pr. opladning

FORDELE VED NURON BATTERIER

Effektiviser dine arbejdsopgaver med den avancerede Nuron batteriplatform

Oplev fordelene ved vores seneste tilføjelse til vores nuværende 12V, 22V og 36V batterier - Nuron, den samlede 22V batteriplatform. Nuron giver dig forøget driftstid og flere muligheder end nogensinde før, uanset om det gælder lette til tunge arbejdsopgaver.

Opdag forskellen med Nuron 22V-batterier

Mere arbejde pr. opladning

Få effektivitet fra de traditionelle batteridrevne, lednings- og benzindrevne 36V værktøjer, men med vægt, balance og ergonomi fra en 22V-batteriplatform, så du kan arbejde effektivt i længere tid.

Én samlet platform

Udfør alle dine arbejdsopgaver på én samlet, højtydende 22V-batteriplatform med høj ydeevne. Brug de samme batterier til ca. 70 forskellige værktøjer fra boremaskiner til borehamre.

Reducer nedetid

Indbyggede helbredsnotifikationer, som holder dig opdateret på batteriets tilstand, mens du får forenklet værktøjsstyring fra datadrevne tjenester.

Slidstærkt design

Den indbyggede elektronik er fuldtforseglet og holder både vand, støv og andre forureninger ude, mens eksterne stødpuder og glasfiberkabinet giver overlegen beskyttelse ved tab af værktøj.

Worker cutting metal pipes with DSH 600-22 with abrasive blade and B 22-170

Udskift ledningsbaseret og benzindrevet værktøj

Én samlet platform til alle dine værktøjer

Nuron giver længere driftstid og op til dobbelt så meget kraft som tilsvarende 18V og 22V batteridrevne platforme til gentagne, hårde arbejdsopgaver. Nuron har op til 4 gange så meget kraft som andre Hilti 22V-batterier og leverer endnu mere kraft end vores 36V, ledningsbaseret og benzindrevne værktøjer.

Nuron portfolio of all 5 batteries and 2 chargers in a warehouse / tool park

Ét batteri til enhver arbejdsopgave

Alt det du har brug for i størrelse, vægt og ydeevne

Har du brug for et kompakt batteri for at opnå mere komfort, når du arbejder steder, der er svære at nå? Leder du efter et batteri, der leverer den kraft og driftstid, som du har brug for til tunge opgaver som f.eks. boring i beton eller skæring af stålrør? Uanset dit behov, så er der et Nuron batteri, der passer til dig!

Vælg det batteri som passer til din arbejdsopgave

B22-55 Nuron batteri

Kompakt og let til når du har brug for at holde dit værktøj så let og praktisk som muligt

Læs mere

B22-85 Nuron batteri

Alsidigt batteri medoptimal effektivitet og vægt til hverdagens lettere bore-, køre- og  skærearbejde

Læs mere

B22-170 Nuron batteri

Batteri med høj kapacitet og stor effektivitet, der er udstyret til at maksimere dit arbejde pr. opladning 

Læs mere

B22-255 Nuron batteri

Batteri med ekstra høj kapacitet til krævende SDS Max bore-, skære- eller nedrivningsarbejde med borehammer

Læs mere
Mechanical Trade Worker (plumber) putting a Nuron battery on a charger, a TE 4-22, SID 6-22 and SL 2-22 are also in background

Enklere styring af din værktøjspark

Intelligente, forbundne batterier hjælper med at reducere nedetid

Nuron-batteriplatformen forbinder intelligente batterier med værktøj og opladere, så du er klar til hvad end fremtiden bringer.

Hold gang i arbejdet takket være indbygget batteridiagnosticering, som fortæller dig hvornår batterierne skal udskiftes. Brug lokations- og brugsdata fra Nuron til at træffe informerede beslutninger om din værktøjspark.

Oplev Nurons forbundne tjenester

Undgå nedetid med notifikationer om batteriet

Fleet Management kunder får automatisk notifikationer, når et Nuron batteri har brug for at blive udskiftet og du kan nemt og bekvemt bestille en gratis udskiftning.

Spar tid på at lede efter mistet værktøj

Få nem adgang til seneste og sidstsete lokationer af værktøj og udstyr med forbunde Nuron batterier, værktøjer og opladere.

Minimer udgifterne til dublerede værktøjer

Forbind Nuron med ON!Track værktøjssporing og udstyringssystem til at identificere ubenyttet eller opbevaret udstyr og benyt det der hvor der er brug for det.

Nedbryd beton, ikke batterier

Holdbart design til de mest udfordrende byggepladser

Nuron batterierne er bygget på glasfiber og har eksterne støddæmpere for overlegen beskyttelse ved tab. Den forseglede elektronik sikrer beskyttelse af batteriet mod almindelige forurenende stoffer såsom, støv, vand og fugt.