Lagt i kurv
Lagt i kurv
Gå til indkøbskurv

BRANDSIKRING TIL HOSPITALER

Fortsat drift af hospitaler under eftermontering og installation af brandsikring

Hilti firestop for healthcare solutions
Please enter alternative text here (optional)

Hos Hilti ved vi, at hospitaler ofte er under forandring.

For at holde trit med ny teknologi og forbedret patientpleje er de ofte nødt til at ombygge komplekse installationer, samtidig med at hospitalet stadig er i drift og patienterne modtager pleje.

Hos Hilti kan vi hjælpe med et stort udvalg af løsninger til brandsikring, der er hurtige og lette at installere. De er også blevet testet og overholder de strengeste internationale standarder.

Vores løsninger til brandsikring er udviklet til at være lette at skille ad i forbindelse med eftermontering og genbrug. De er meget fleksible og kan derfor installeres under trange pladsforhold og bruges til mange forskellige formål, lige fra loftsmonteret medicinsk udstyr til systemer til støvbekæmpelse.

Vi kan også hjælpe med design og specifikation af brandsikring og integration af alle brandbeskyttelsessystemer lige fra første skridt i planlægningen.

Alt dette kan hjælpe med valget af den rette løsning samt med at minimere afbrydelsen ved installation af et brandsikringssystem og reducere de samlede omkostninger i hele facilitetens levetid.

FÅ FLERE OPLYSNINGER

SPØRG EN INGENIØR

Del

Kontakt os
Kontakt os