3 tegn på, at du er én af heltene på byggepladsen

Lyder det her som dig...

Første tegn:

Du holder styr på alt og alle, fra værktøj til medarbejdere, helt alene.

Er du en haj til regneark? Ekspert i at organisere? Du ved præcis hvad der foregår… hvor, hvornår og hvordan. Sådan en som dig vil helt sikkert blive opfattet som en helt på byggepladsen, og du formår, at holde styr på alt fra værktøj til forbrugsvarer og certifikater. Kan du tilmed kan bevare overblikket, når virksomheden vokser, fortjener du stor respekt herfra. 

Vi vil alle sammen gerne føle, at vi har styr på tingene, og hvis udviklingen stod stille, ville vi klare os fint uden en hjælpende hånd. Men vi vil også gerne have vækst, hvilket fører til øget kompleksitet, og så er spørgsmålet, hvordan vi kan få begge dele? Hvis din virksomhed for eksempel i løbet af få år femdobler sin størrelse og vokser fra 10 til 50 medarbejdere eller fra 3 til 15 projekter, vil du have rigeligt mellem hænderne for at håndtere væksten, og så kan du nemt miste grebet om det administrative.

Her kommer ON!Track ind i billedet. Det ændrer ikke på din status som en vigtig helt på byggepladsen – nu er du bare lidt mere som Batman med Robin ved din side.    

Andet tegn:

Dine projekter bliver aldrig forsinket – ikke så meget som ét minut.Hvis du kan overholde samtlige deadlines uden en eneste forsinkelse, er det imponerende, for vi ved, at branchen oplever en stigende tendens til uønskede projektudvidelser, hvor et projekt vokser sig større og mere komplekst som følge af uventede hændelser. Det er blevet reglen snarere end undtagelsen, at projekter ikke bliver færdige til den aftalte deadline; I de seneste tre år er kun 25 % af alle projekter blevet afsluttet til tiden, hvilket har ført til overskridelser af det oprindelige budget. Det er der ingen, der bryder sig om - uanset om man er en helt eller ej. Software til værktøjsstyring, fx ON!Track, kan modvirke både overtidsarbejde og budgetoverskridelser takket være omfattende dataadministration og viden, som man kan handle på. 

 

Uanset hvor organiseret du er som byggepladsleder, kan du ikke spå om fremtiden, og nogle gange indtræffer der uforudsete hændelser. Løsningen er at sikre fuldt indblik i din virksomhed, så du kan identificere ineffektivitet og få dit projekt tilbage på sporet. Det kan vi hjælpe dig med.

Tredje tegn:

Du spilder aldrig tiden

Takket være dine organisatoriske evner ved du altid, hvor alt dit værktøj er, så du ikke skal bruge tid på at lede efter det. Du holder et højt produktivitetsniveau, hele tiden. Men er det virkelig realistisk? Der bruges i gennemsnit 90 timer om måneden på at søge efter værktøj og udstyr på byggepladser, hvilket fører til uventet nedetid. 

Men nedetiden på byggepladsen kan håndteres ved, at ON!Track fortæller dig præcis hvor dit værktøj og udstyr er, samt hvem der er ansvarlig for det. Hvis du skal bruge noget i en fart, kan du se nøjagtigt hvor det er, og få det sendt til byggepladsen med det samme – du har alle dine aktiver lige ved hånden. På den måde får du mere tid til vigtigere opgaver.

banebrydende teknologi

Én ting er sikkert: en helt kan indfri sit fulde potentiale ved at supplere sine mange evner med teknologi som fx Internet of Things (IoT). Vi ved, at Internet of Things (IoT) kan forbinde fysiske genstande, fx batteriværktøj, en kompressor eller en sikkerhedssele, med digitale informationer og processer. Ved at udstyre de fysiske genstande med sensorer og forbindelsesmuligheder kan data indsamles automatisk på stedet og bruges i software, der hjælper virksomheder med at drive vigtige forretningsprocesser, blandt andet ved hjælp af værktøjssporing såsom ON!Track.  

Vi ved dog, at næsten 60 % af alle byggefirmaer vælger ikke at investere i ny teknologi, men vi ved også, at de brancher, der digitaliserer, oplever produktivitetsstigninger på helt op til 1500%. Ved at tage IoT-digitalisering til sig, fx i form af ON!Track, får byggebranchen redskaber, som kan løfte produktiviteten og give dig endnu bedre forudsætninger for at indfri dit heltepotentiale.

Del